• Dragon Power (Természetes alapú)

Dragon Power (Természetes alapú)

  • Készletinfó: Készleten
  • 1.990 Ft


Lehetséges opciók


A Dragon Power a "sárkány ereje" 100% növényi összetevőket tartalmazó étrendkiegészítő, szexuális teljesítményt fokozó kapszula.
 
Azonnali hatás, mellékhatás nélkül. Hatását az ősi kínai kultúrában már évszázadok óta ismerik. Azon kevés és kiváltságos személyek, uralkodók használták, akik azután széles körben nagy megbecsüléssel rendelkeztek.

A népszerűség oka az a kiemelkedő szexuális teljesítmény volt, amit a szigorúan titkos receptúrák alapján összeállított gyógynövényekből készült szerekkel értek el.Visszatérve az ősi, természetes megoldásokhoz,- ma már ezeket a receptúrákat,- kiegészítve a legújabb kutatás és fejlesztési eredményekkel- modern és ellenőrzött gyárban állítják elő.


 Garantált hatás

20-40 perc elteltével érezhető, és alkalmazható hatás mellékhatások nélkül. A véráramlást megnövelve a pénisz szöveteire hat, ezzel elősegíti a teljes és hosszan tartó erekciót, ezen felül a méretre is kedvező hatással van. Zavarokkal küzdő férfiaknál segít a korai beteljesülés elkerülésében, hosszan tartó együttlétet biztosít. Nem elhanyagolandó, hogy partnere örömére többszöri aktusokra is képes lesz, akár több napon keresztül is.

Miért kellene a minden napos szerek bevétele, mikor itt van a lehetőség arra, hogy a tervezett, vagy akár a spontán együttlét előtt csak 30 perccel bevett DRAGON POWER soha nem tapasztalt szexuális vitalitást okoz Önnek, mellyel elkápráztathatja partnerét?


 Összetevők

Maca (Lepidium Meyenii) 300g
Fűrész Pálma (Serenoa Rrepens) 60mg
Panax Ginseng 20mg
Rhodiola Rosea Lignum rhodium 20mg
 

Nettó tömeg

1.5g 3 kapszula
 

FIGYELMEZTETÉS!

Magas vérnyomás, szívpanaszok, rossz közérzet esetén mellőzze a termék szedését. Nem javasolt a bevétele 18 év es kor alatt. Gyógyszeres kezelés, vagy krónikus betegség esetén a használat előtt konzultáljon orvosával.

*A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!