Betegtájékoztató

MIT TARTALMAZ A KAMAGRA?
 
A Kamagra Gold 100mg tabletta, Kamagra Zselé, Kamagra Pezsgőtabletta és Lovegra 100mg szildenafil citrátot tartalmaz hatóanyagként. A Super P-Force 100mg szildenafil citrátot és 60mg dapoxetint tartalmaz.
 
MI A KAMAGRA ÉS MIKOR ALKALMAZHATÓ?

A Kamagra termékcsalád az ötödik típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik. Alkalmazható impotencia esetén, ha nem képes a megfelelő erejű erekció elérésére, vagy szexuális teljesítményének fokozása céljából. Bevétele után nem kell tartani folyamatos merevedéstől, csakis nemi izgalom hatására lép működése, ekkor viszont tartósabb és erősebb erekció jön létre a péniszbe áramló vér mennyiségének növekedése miatt. Amennyiben Önnek nincsen szexuális problémája, csak teljesítményfokozás céljából szedi, elég fél adag (pl. fél tabletta) a kívánt hatás eléréséhez.

HOGYAN KELL SZEDNI A KAMAGRÁT?
 
A Kamagra alkalmazása termékenként eltérő. A Kamagra Gold és Lovegra tablettát aktus előtt kb. fél órával, szétrágás nélkül kell bevenni, 3-4 deci vízzel, lehetőleg éhgyomorra. A Kamagra Zselét és pezsgőtablettát elég 15 perccel aktus előtt alkalmazni, a zselére ajánlatos szintén vizet fogyasztani. A Super P-Force tablettát 45 perccel aktus előtt kell bevenni, vízzel. Az orgazmus késleltető hatás kialakulásához több idő szükséges.Amennyiben a termékek hatását túl erősnek érzékeli, kérjük csökkentse az adagot. (Fél tabletta, fél adagzselé) 24 órán belül ne alkalmazzon se két terméket, se két adagot.


TUDNIVALÓK A KAMAGRA SZEDÉSE ELŐTT

 
Ne szedje a Kamagrát, ha
-     nitrát származékot, vagy nitrogén-monoxid-donort tartalmazó gyógyszert szed (pl. Amil-nitrid).
-     allergiás (túlérzékeny) a szildenafilra, vagy a termékek egyéb összetevőire.
-     súlyos szív, vagy májbetegsége van.
-     volt korábban szélütése, agy keringési zavara, szívrohama, vagy alacsony a vérnyomása.
-     ritkán előforduló örökletes szembetegsége van (pl. retinitis pigmentosa).
-     valaha előfordult Önnél nem arteritiszes elülső iszkémiás optikus neurpátia miatt fellépő látásvesztés.


Közölje kezelőorvosával, ha
-      Ön sarlósejtes vérszegénységben (vörösvérsejt-rendellenesség), leukémiában (fehérvérsejtek rosszindulatú daganata), myeloma multiplexben (csontvelő rákos folyamata) szenved, vagy ha bármilyen hímvesszőjét érintő nemi betegsége, vagy alakbeli rendellenessége van.
-      Ha Önnek problémája van a szívével. Ebben az esetben orvosának kell alaposan megvizsgálnia, hogy alkalmas e a szíve a szexuális tevékenységgel járó többletterhelés elviselésére.
-      Ha Ön gyomorfekélyben, vagy vérszegénységben (hemofiliában) szenved.


ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

 
Nem szedhetőek együtt Kamagra termékek más potencianövelőkkel. 18 éves kor alatt nem alkalmazható. Amennyiben Ön vese vagy májbeteg, fokozott elővigyázatossággal alkalmazza! Akik magas vérnyomás, vagy prosztata problémák miatt alfa blokkolót (pl. Prostamol Uno-t) szednek,  előfordulhat szédülés. Ha a Kamagra szedése mellett sem sikerül megfelelő merevedést elérnie, kérjük, forduljon kezelőorvosához. Naponta legfeljebb egyszer szedhető be Kamagra termék.

A KAMAGRA EGYIDEJŰ BEVÉTELE BIZONYOS ÉTELEKKEL VAGY ITALOKKAL


Amennyiben alkohollal együtt használja a terméket, a hatás csökkenni fog a gyenge felszívódási képesség miatt. Amennyiben étkezés közben, vagy közvetlenül utána alkalmazza, a hatás kialakulásához több idő szükséges.A KÉSZÍTMÉNY HATÁSAI A GÉPJÁRMŰVEZETÉSHEZ ÉS GÉPEK ÜZEMELTETÉSÉHEZ SZÜKSÉGES KÉPESSÉGEKREA Kamagra szédülést okozhat, és befolyásolhatja a látást. Ezek ugyan nagyon ritka mellékhatások, de tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hatással van Önre a Kamagra, mielőtt a volánhoz ülne, vagy gépet üzemeltetne.


TÁROLÁS, SZAVATOSSÁG

 
A termékeket tartsa gyermekektől elzárva. Legfeljebb 30 °C-on tárolandó, eredeti csomagolásában, nedvességtől, napfénytől védve. A csomagoláson feltüntetett lejárati idő után ne használja.LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOKA leggyakoribb mellékhatásként fejfájásról, az arc kipirulásáról, és kevésbé gyakoriként emésztési panaszokról, orrdugulásról, szédülésről számoltak be. Ritka esetben vérnyomás emelkedés, szédülés tapasztalható. Az esetlegesen fellépő mellékhatások a bevett Kamagra mennyiségével csökkenthetők. Ha szexuális együttlét alatt, vagy utána mellkasi fájdalmat érez, ne használja a terméket. Izom fájdalmak léphetnek fel a Kamagra túlzott használata során (naponta több adag). Ha bármilyen mellékhatás súlyosabbá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét.

 

Kamagra, Kamagra zselé, Kamagra Gold , Super P-Force, Kamagra pezsgőtabletta